Wie Wij Zijn

Het EVC Bureau is opgericht om jou te helpen bij je loopbaanontwikkeling en het verkrijgen van erkenning voor je opgedane ervaring. Onze oprichter zag de toenemende behoefte aan officiële erkenning van praktijkervaring en het ondersteunen van carrières. We zetten ons in om jouw potentieel te benutten door je ervaring om te zetten in officiële certificeringen. Ons team biedt diverse diensten aan, zoals EVC-trajecten, loopbaanbegeleiding en persoonlijke coaching. We zijn vooral actief in de zorgsector, waar onze experts klaarstaan om jouw competenties te erkennen en je te helpen bij het plannen van je loopbaan.

Onze Drijfveer

Onze missie is om de waardevolle ervaring en expertise van zorgprofessionals te erkennen en te versterken. Door middel van hoogwaardige EVC-trajecten stimuleren we carrières, vergroten we zelfvertrouwen en verbeteren we de kwaliteit van zorg in de sector. Ons doel is om zorgprofessionals te ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling en hen te helpen hun professionele doelen te bereiken.

Onze Toekomstvisie

We streven ernaar om zorgprofessionals te versterken en hun impact in de sector te vergroten. Onze holistische aanpak combineert loopbaanbegeleiding, coaching en EVC-trajecten in één platform, zodat professionals al hun behoeften kunnen vervullen bij één betrouwbare partner. Door continue begeleiding en training helpen we onze cliënten te groeien en evolueren in hun carrières. We zijn toegewijd aan het organiseren van workshops en trainingssessies om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden, zodat ze altijd relevant blijven in hun vakgebied.

 

- Team Het Evc Bureau